Skip to main content

Posts

Featured

WHO AM I??

Assalamualaikum gaiss, okay memandangkan aku tak tau nak buat apa hari ni, so aku nak cerita sikit la pasal diri and latar belakang aku. Orang pun dah ramai tanya sape aku ni kan (ajet ajet je). Nama diberi Muhamad Nazrulfarhan Bin Nordin, alhamdulillah sedap je nama aku tapi ada satu benda je yang aku tak puas hati pasal nama aku tu. Nazrul dengan farhan tu rapat. Srsly aku bagitau mak aku pasal tu and mak aku pun baru tau. And aku rasa doctor yang daftarkan nama aku tu yang typo (kuang ajo). Sampai sekarang aku tak puas hati ngn doktor tu hahahahaha.. Okay berbalik pada tadi, aku berasal dari Jerantut, Pahang (orang Jerantut or orang Pahang say "HYE").. Umur aku waktu buat blog ni 18 tahun setengah bulan tu pun sebab terpaksa (maybe)..

Aku dulu bersekolah di MRSM Tun Ghazali Shafie (nampak mcm budak pandai kan? sbb skolah mrsm tapi takdelah, aku biasa-biasa je).. Aku masuk MRSM dari form 1 sampai la form 5 abis SPM.. Alhamdulillah sekarang dapat melanjutkan pelajaran di Un…

Latest posts

CHAPTER 7 : INPUT AND OUTPUT AND POWER POINT

CHAPTER 8 : DIGITAL STORAGE

CHAPTER 9 : OPERATING SYSTEM

H.E.C.A COMMUNITY PROJECT